SBS – 10

A MIDA STANDARD elasztomer polimerekkel módosított desztillált bitumen alapú membrán termékskála (SBS), amelynek megerősítése összetett és hosszirányban elrendezett csavart üvegszállal megerősített poliészter (P) szövet vagy hosszanti irányban megerősített üvegszál szövet alkotja (V).

A membrán módosított összetételének köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák az öregedést és biztosítják a rugalmasságot, a hidegben való hajlékonyságot (-10⁰C) és a tartósságot.

A MIDA STANDARD P és PA membránok különleges mechanikus jellemzőkkel rendelkeznek a poliészter betétnek, valamint a betéthálónak köszönhetően.

A MIDA STANDARD PA és MIDA STANDARD VA membránok kiváló ásványi granulátumos felületkikészítéssel vannak ellátva. Ennek a kikészítésnek a célja a membrán megvédése az UV sugaraktól, és egyben esztétikus megjelenés biztosítása.

A membrán 10 cm-es oldalsó és 15 cm-es végső átlapolási széllel van kialakítva.

A MIDA STANDARD P és MIDA STANDARD V membránok felső felülete homokréteggel vagy PE fóliával van ellátva.

A MIDA STANDARD membránok alsó felületét olvadékony polietilén fólia védi, amely megakadályozza az anyag tapadását leterítéskor és elolvad a lánggal történő hőhegesztéskor.

Felhasználási terület: átlagos és magas komplexitású kivitelezések, fémszerkezetre alkalmazott sík és görbe felületű tetők, hidrotechnikai kivitelezések stb.

Termékek
-10⁰ SBS MIDA STANDARD PV S3 SBS P 3.0 mm
-10⁰ SBS MIDA STANDARD PV S3 SBS P 4.0 mm
-10⁰ SBS MIDA STANDARD V70 S30 SBS V 3.0 kg
-10⁰ SBS MIDA STANDARD V70 S40 SBS VA 4.0 kg

About the Author

Rikko Steel administrator

Comments Are Closed!!!
TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉK!
* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!