Miért választanak és ajánlanak minket az ügyfeleink?

Az alábbiakban bemutatjuk termékeink néhány tulajdonságát. Bármilyen műszaki kérdésük lenne, az Önök rendelkezésére állunk.

Hatékony hőszigetelés

A hőátvitellel szembeni magas ellenállást az biztosítja, hogy az összefonott, legfinomabb kőzetgyapot szálak nagy mennyiségű levegőt tartanak az anyag belsejében.

Tűzveszélyesség

A gabbró bazaltkőzeteknek köszönhetően egyetlen termék sem gyúlékony. A szálak olvadási hőmérséklete meghaladja az 1000ºC-t, amely lehetővé teszi a kőzetgyapot alapú termékek széles körű működési hőmérsékleteken történő alkalmazását.

Magas fokú hangszigetelés

A termékek a különböző frekvenciájú zajok magas szintű elnyelésével rendelkeznek, ami csökkenti a levegőben terjedő zajok és a zajhatás szintjét a különböző hangszigetelési szerkezetekben, például elosztásokban, padlókban és egyéb építményekben.

Vízhatlanság

Az összes kőzetgyapot alapú hőszigetelő anyag vízhatlanító szerrel van kezelve, ami vízszigetelő tulajdonságot kölcsönöz a szigetelésnek.

Páraáteresztő-képesség

A kőzetgyapot alapú anyagok páraáteresztő képessége magas, mivel ezek nem tartják vissza a nedvességet, amely az emberi tevékenység következményeként képződik és amely a beltérből vízpára formájában távozik. A hőszigetelés mindig száraz marad.

Méretstabilitás

Az anyag alakjának és vastagságának megőrzése, valamint a szerkezeten való biztonságos rögzítés érdekében a hőszigetelő anyagoknak magas méretstabilitással kell rendelkezniük. Ez a jellemző biztosítja a megbízható és tartós szigetelést, anélkül hogy minőségromlás következne be az idő múlásával.

Várjuk kérdéseiket

Kérjük, hogy töltsék ki az alábbi űrlapot, vagy hívjanak fel telefonon.

A Rikko Steel portfólió legfrissebb munkái

Néhány projekt a Rikko Steel portfólióból, amelyekre büszkék vagyunk. Örülnénk, ha projektjével Ön is csatlakozna hozzánk.

IMG-20160324-WA0013
ByRikko Steel Apr 6, 2016

Production hall

Location City: Aiud County: Alba Zone: Centru Beneficiary: SC TRUTZI SRL Applicator: SC BFA QUALITY SRL Products : ECOFLEKS PV

IMG_0026
ByRikko Steel Apr 5, 2016

Brintex Store

Location Str: Șos. Cristianului 7 City: Braşov County: Braşov Zone: Centru Products : Polyelast 4,5 kg/mp Surface: 6.200 m²

IMG_0088
ByRikko Steel Apr 5, 2016

Industrial hall

Location City: Braşov County: Braşov Zone: Center Applicator SystemBau Sps Ploiești Used products : Waterproofing the terrac

IMG_0399
ByRikko Steel Apr 5, 2016

Block of flats – Terrace

Location Street: C. Bucureşti 80 and 82 City: Braşov County: Braşov Zone: Center Used products : Distilled bitumen Polyelas