SBS -15

A POLYELAST elasztomer polimerekkel módosított desztillált bitumen alapú membrán termékskála (SBS), amelynek megerősítése összetett és hosszirányban elrendezett, csavart üvegszállal megerősített poliészter szövet (P).

A membrán módosított összetételének köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák az öregedést és biztosítják a rugalmasságot, a hidegben való hajlékonyságot (-15⁰C) és a tartósságot.

A POLYELAST P és PA membránok különleges mechanikai jellemzőkkel rendelkeznek a megerősítés poliészteres jellegének, valamint a megerősítési hálónak köszönhetően.

A POLYELAST PA membránok kiváló ásványi granulátumos felületkikészítéssel vannak ellátva. Ennek a kikészítésnek a célja a membrán megvédése az UV sugaraktól, és egyben esztétikus megjelenés biztosítása.

A membrán 10 cm-es oldalsó és 15 cm-es végső átlapolási széllel van kialakítva.

A POLYELAST P membránok homokos kikészítéssel vagy a felső felületen PE fóliával vannak előállítva.

A POLYELAST membránok alsó felületét olvadékony polietilén fólia védi, amely megelőzi az anyag tapadását leterítéskor és olvad a lánggal történő hőhegesztéskor.

Felhasználási terület: átlagos és magas komplexitású kivitelezések, fémszerkezetre alkalmazott sík és görbe felületű tetők, hidrotechnikai kivitelezések stb.

Termékek
-15⁰ SBS POLYELAST P 4.0 mm (5.2 kg)

About the Author

Rikko Steel administrator

Comments Are Closed!!!
TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉK!
* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!