HOMLOKZATI TÉGLA

HOMLOKZATI TÉGLA

A téglából kivitelezett homlokzatok garanciája 100 év

A tégla a legnépszerűbb építkezési anyag, amelyet a tulajdonosok számára a tartós és meleg ház képzetéhez társul.

A téglát, akárcsak a fát, környezetbarát építőanyagnak tartják, előállítása az agyag különleges kályhákban történő kiégetésével történik 1000 Celsius fokot meghaladó hőmérsékleten. Jelenleg a piacon nagyon változatos színű, textúrájú és sűrűségű téglák kaphatók. A változatosságot az agyaghoz kevert ásványok biztosítják.

Régebben a házakat teljes egészében téglából építették, manapság viszont a költségek és a kivitelezési idő csökkentése érdekében ezt az építkezési anyagot betonnal vagy a kerámiatömbökkel kombinálva használják. A szakértők biztosítanak arról, hogy a kivitelezés után egy téglahomlokzat 100 évig is eltart minimális fenntartási költségekkel, és az első 25 év alatt teljesen költségmentes. Ezenkívül a falak téglával történő burkolása a lakás hőszigetelésének felel meg, így a lakóház télen meleg, nyáron pedig hűvös lesz. További előnyként említhető, hogy a téglából kivitelezett lakóházak ellenállók földrengés és tűzvész esetén.

Ezenkívül a téglával burkolt házak klasszikus eleganciával rendelkeznek, amely a modern építészeti stílus szépségével vetekszik. Stiláris szépséget kölcsönözhet lakásának, ha a homlokzatokat vagy a falakat téglával burkolja. Ebben az esetben a tégla vitathatatlan előnnyel rendelkezik más építőanyagokkal szemben: nem rongálódik és nem fakul ki az idő múlásával a környezeti hatások miatt. Ezenkívül, lakóházának esztétikai többletértéket biztosít egyedisége által. A tégla számtalan tervezési lehetőséget rejt magában, mivel a piacon a színek és textúrák széles skálája áll rendelkezésre.

A tégla hátrányai között megemlíthetjük a magasabb kivitelezési árat, valamint a szakértő kivitelező szerződtetésének szükségességét.

HOMLOKZATI TÉGLA

A modern osztrák gyártási sornak és a szakképzett személyzetnek köszönhetően stabilan magas minőségű téglát állítunk elő, amely megfelel a modern homlokzati építőanyagok ellenállására, külalakjára és tartósságára vonatkozó összes európai szabványnak.

ELŐNYÖK

  • pontos és sima szélek, természetes színek
  • nagyon jó ellenállás a nappal, esővel, széllel, hóval stb. szemben
  • időben tartós, világos színek, hosszú időn keresztül nem igényel karbantartást
  • kényelmes és komfortos belső mikroklíma
  • káros anyagoktól mentes, környezetbarát

About the Author

Rikko Steel administrator

Comments Are Closed!!!
TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉK!
* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!