APP -5

A PRIMA PLAST magas minőségű plasztomer polimerekkel módosított desztillált bitumen alapú membrán termékskála (APP), amelynek megerősítése összetett és hosszirányban elrendezett csavart üvegszállal megerősített poliészter (P) szövet vagy hosszanti irányban csavart üvegszállal megerősített üvegszál szövet alkotja (V).

A membrán módosított összetételének köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák az öregedést és biztosítják a rugalmasságot, a hidegben való hajlékonyságot és a tartósságot.

A PRIMA PLAST P és PA membránok különleges mechanikus jellemzőkkel rendelkeznek a poliészter betétnek, valamint a betéthálónak köszönhetően.

A kiváló méretstabilitással rendelkező PRIMA PLAST V és VA membránok alaprétegként vagy záró rétegként használhatók a két- vagy többrétegű kivitelezéseknél (V + PA vagy P + VA).

A PRIMA PLAST PA és PRIMA PLAST VA membránok ásványi granulátumos kiváló felületkikészítéssel vannak ellátva. Ennek a kikészítésnek a célja a membrán megvédése az UV sugaraktól, és egyben esztétikus megjelenés biztosítása. A membrán 10 cm-es oldalsó és 15 cm-es végső átlapolási széllel van kialakítva.

Felhasználási terület: kisebb komplexitású kivitelezések, betonszerkezetre alkalmazott sík felületű tetők, alapozások, párazárók stb.

Termékek
-5⁰ APP PRIMA PLAST V 2.5 kg/m² V 4.0 kg/m² V 5.0 kg/m²
-5⁰ APP PRIMA PLAST VA 5.0 kg/m²
-5⁰ APP PRIMA PLAST P 3.6 kg/m² P 4.0 kg/m² P 5.0 kg/m²
-5⁰ APP PRIMA PLAST PA 4.5 kg/m² PA 5.0 kg/m²

About the Author

Rikko Steel administrator

Comments Are Closed!!!
TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉK!
* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!