APP 0

Az ECOFLEX magas minőségű plasztomer polimerekkel módosított desztillált bitumen alapú membrán termékskála (APP), amelynek megerősítése összetett és hosszanti irányban elrendezett csavart üvegszállal megerősített poliészter (P) szövet vagy hosszanti irányban csavart üvegszállal megerősített üvegszál (V) szövet.

A membrán módosított összetételének köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák az öregedést és biztosítják a rugalmasságot, a hidegben való hajlékonyságot és a tartósságot.

Az ECOFLEX P és PA membránok különleges mechanikai jellemzőkkel rendelkeznek a megerősítés poliészteres jellegének, valamint a megerősítési hálónak köszönhetően.

A kiváló méretstabilitással rendelkező ECOFLEX V és VA membránok alaprétegként vagy záró rétegként használhatók a két- vagy többrétegű kivitelezéseknél (V + PA vagy P + VA).

Az ECOFLEX PA és ECOFLEX VA membránok kiváló ásványi granulátumos felületkikészítéssel vannak ellátva. Ennek a kikészítésnek a célja a membrán megvédése az UV sugaraktól, és egyben esztétikus megjelenés biztosítása. A membrán 10 cm-es oldalsó és 15 cm-es végső átlapolási széllel van kialakítva.

Felhasználási terület: kisebb komplexitású kivitelezések, betonszerkezetre alkalmazott sík felületű tetők, alapozások, párazárók stb.

Termékek
0⁰ APP ECOFLEX V 2.0 kg/m² V 2.6 kg/m² V 3.0 kg/m²
0⁰ APP ECOFLEX VA 3.5 kg/m² VA 4.0 kg/m² VA 4.5 kg/m²
0⁰ APP ECOFLEX P 3.0 kg/m²
0⁰ APP ECOFLEX PA 4.0 kg/m² PA 4.5 kg/m²

About the Author

Rikko Steel administrator

Comments Are Closed!!!
TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNÉK!
* A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!